Aksell

Aksell er et kraftsenter innen design, grafisk produksjon, medietjenester og logistikk. Aksell disponerer en av Norges største og mest moderne produksjons­parker. Aksell leverer alt innen grafiske løsninger – digitaltrykk, offsettrykk og emballasje/display-produksjon.

Aksell har vært nærmeste nabo til Grafisk Digital i en årrekke. Vi har gjensidig kjøpt tjenester av hverandre og har hatt stor nytte av det. Aksell overlater små og store brevutsendelser til Grafisk Digital. Noen ganger med spesialkonvolutt og ferdigtrykte brev, andre ganger med standardmateriell.

Tilbakemeldinger om oss

Når hvert oppdrag er unikt

Per er markedsrådgiver i Aksel. Når en av kundene hans spør hjelp med å sende ut et brev, vet Per hvordan dette kan løses på en trygg måte. Han sender materiellet videre til Grafisk Digital sammen med et ordrenummer for det unike oppdraget. Om noe må avklares med hensyn til pris eller produksjonsmåte så ringer han. Per er alltid velkommen til å ta kontakt. Oppdraget legges inn i SEND.no på vegne av Per, og resten går av seg selv. Faktura merket med ordrenummer kommer via aksesspunkt og Per kan viderefakturer sin fornøyde kunde.