Ekspertise fra grafisk bransje kombinert med brukervennlige digitale løsninger

Vi har en lang tilhørighet til trykkeribransjen. Så lang at vi kan spore røttene våre tilbake til 1771, da det historiske F. Beyer ble opprettet. Den enestående grafiske kompetansen fra F. Beyers printavdeling i Arna ble videreført i det nye selskapet Grafisk Digital som overtok lokaler, maskiner, ansatte og kunder da trykkeriets eierne la ned. Vi har siden oppstarten i 2004 drevet produksjonen fra ulike steder i Bergensområdet. Fra Arna flyttet vi først til Midtun og endte etter hvert opp på idylliske Straume like vest for Bergen.

Om oss

Ledende printsentral i Norge

Vi er nå et av landets ledende printsentraler, med en flott, moderne maskinpark som gir fantastisk printkvalitet på alt vi leverer. Til tross for at vi har kunder over hele landet, ønsker vi nærhet til dem. Dette sørger vi for ved å gjøre det veldig enkelt å nå oss i bedriften. Du finner kontaktinfo til ulike ansatte lenger ned på denne siden.

Grafisk Digital lanserte SEND.no i 2019, med mål om å gjøre adresserte utsendelser mye enklere for både store og små virksomheter. Tjenesten er i konstant forbedring, og nye funksjoner utvikles stadig for å gjøre den enda mer brukervennlig og fleksibel.

Direkte kontakt med våre ansatte

Jarle Lysebo

Daglig leder

Jan Erik Bergfjord

Produksjonssjef

Reidun Breistein

Fakturaavdeling

Du kan også finne oss på: