For at disse skal komme frem til mottaker, stiller vi noen krav til oppsettet av brev og fakturaer. Les mer om oppsett av brev og faktura her.

Vi er eksperter på adresserte utsendelser.

Brev

Mange foretrekker fortsatt å motta kommunikasjon som brev i posten. Vi sender for eksempel ut velkomstbrev, giverbrev, invitasjoner til arrangementer, forsikringsavtaler, påminning om måleravlesning for vann og strøm, varsel om feiing, svar fra offentlige kontorer, informasjon om endringer i priser, adresser eller rutiner. Vi har gode rutiner for brev med sensitive opplysninger.

Faktura

Vi har lang erfaring med fakturautsendelser. Vi kan hjelpe deg med profesjonell utforming og punktlig levering i rett kanal. Filformat, overføringsmåte, kvalitetssikring, kvitteringsrutiner og loggføring avtales mellom oss

Multikanal

For å gjøre det enkelt for virksomheter å nå ut til kundene sine i kanalene de selv ønsker, støtter vi også utsendelser i digitale kanaler. Vi kan sette opp utsendelser med Digipost, eFaktura, EHF, e-post og selvfølgelig, post.

Vedlegg

Vi kan legge ved mye forskjellig i dine utsendelser, som flyere, foldere med eller uten stift, flaxlodd, osv. Vi kan enten få tilsendt vedlegg eller produsere dem hos oss med vårt materiell.

SEND

SEND er selvbetjeningsportalen for adresserte utsendelser. Den ble utviklet for å gi virksomheter en enklere, raskere og rimeligere måte å sende ut brev og faktura på, sammenlignet med bruk av frankeringsmaskin. Du kan registrere utsendelser når du ønsker, fra hvor du ønsker, så vil vi produsere og poste dem for deg.

SEND.no er webgrensesnittet for tjenesten, der du har tilgang til alle valgmuligheter. I tillegg har vi laget en skriverdriver som gjør det mulig å få ut utsendelser rett fra ditt skriveprogram/fakturaprogram. Vi kan også tilrettelegge for automatisert bruk av SEND ved hjelp av API og SFTP.

Les mer på SEND.no.

SEND-fil: filutveksling

SEND-fil er vår krypterte filoverføringstjeneste. Dokumenter som inneholder sensitiv informasjon eller mange personopplysninger, bør ikke sendes på e-post. De som har brukerkonto i SEND kan overføre filer til valgfri mottaker, de som ikke har konto kan bruke tjenesten til å sende filer til oss. Du kan se når mottaker har lastet ned filen, og til-og-med beskytte den med passord. Sikkert og enkelt.

Trykk her for å bruke SEND-fil.